Integritet

Integritet

            Din information får inte av någon anledning delas med någon tredje part eller säljas

För alla procedurer för databehandling (t.ex. insamling, bearbetning och överföring) fortsätter vi enligt lagstadgade bestämmelser. Dina krav för affärstransaktionen kommer att sparas och, för beställningsprocessen i den utsträckning som krävs för tjänsteleverantörer som beställts av oss den. I den utsträckning som är rättsligt tillåtet och med hänsyn till dina respektive legitima intressen för att utesluta överföring eller användning, kan vi bidra till kredit- och kreditkontroller för beställningsadresser och kredituppgifter till andra grupppostorderföretag och fråga. För initiala beställningar för kontot och hyresköpet använder vi utöver andra kredituppgifter och adressuppgifter för att uppskatta risken för betalningsinställelse kanske inte tas. Dessutom samlas in och behandlas data för våra egna marknadsföringsändamål. Ge exklusiv sådan information för andra marknadsföringsändamål där det är tillåtet enligt lag.

NOTERA

Om vår behandling och överföring motsäger dina personuppgifter för marknadsföringsändamål när som helst genom att skicka ett informellt meddelande via post. Detta gäller dock inte de uppgifter som behövs för att behandla din beställning. Efter mottagandet av din invändning kommer vi inte längre att använda de berörda uppgifterna för andra ändamål än för att behandla din beställning, bearbeta och överföra, samt sluta skicka reklammaterial, inklusive våra kataloger dig.

Webbspårning

På denna webbplats samlas information om surfbeteende hos besökare och lagras för marknadsföringsändamål i anatomiserad form. Dessa uppgifter lagras med hjälp av så kallade cookie-textfiler på din dator och gör det möjligt för oss att analysera surfbeteendet i en anonym form. Till exempel, från vilken stad en webbplatsbesökare kommer, använder vilken typ av webbläsare och operativsystem för webbplatsens besökare och vilka sidor han har besökt på webbplatsen. I inget fall här kan de erhållna uppgifterna användas för att identifiera besökare på denna webbplats personligen. De insamlade uppgifterna används endast för att förbättra erbjudandet. Därför kommer alla IP-adresser att förkortas så att IP-adresserna endast behandlas i anonym form. All annan användning eller avslöjande till tredje part.